avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

am avut in urma cu 3 luni un accident...eu am iesit de pe o strada laterala am avut probleme la masina nu am mai avut timp sa reactionez si m-a lovit un tir care venea cu viteza pe un drum national cu viteza si nu avusem timp sa il obsers din cauza vizibilitatii scazute.....si mi se va suspenda permisul pe 2 luni dupa ce se va incheia dosarul..as vrea sa stiu cam ce contine acel dosar?as putea fi trimis in judecata sau ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:26, 5 Ianuarie 2011
Interventie moderator

Am rugamintea ca, daca mai aveti intrebari in legatura cu aceeasi problema, sa le postati in acelasi topic, nu sa deschideti mai multe discutii.

Multumesc, o zi buna.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
denisiaaa a scris, in topicul “dosar”, pe care l-am sters la “Raspunsuri in comunitate”

ar trebui sa ma consult cu un avocat ca sa ma lamuresc cum e cu dosaru ca nu prea stiu ce si cum...deci eu am avut un accident de circulatie neacordare de prioritate si stiu doar ca asigurarea a ajuns la cel care m-a lovit.....ce mi s-ar putea intampla in cazul acesta?
Evenimentul rutier este in cercetare si dupa finalizarea cercetarilor veti cunoaste solutia.
Daca situatia relatata este reala probabil ca v eti fi sanctionata contraventional pentru nerespectarea regulilor de circulatie privind asigurarea la intrarea pe un drum public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurătorul meu a respins dosarul de daună pentru că, din cauza șocului și din neștiință, am preluat vina accidentului asupra mea. ce pași trebuie să urmez acum? georgells georgells Buna seara. Acum 3 luni de zile am fost implicat intr-un accident de circulatie intr-un sens giratoriu. Eu, proprietarul unui autoturism eram pe banda din ... (vezi toată discuția)
Am obligatia legala sa anunt accidentul la politie? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am parcat pe partea dreapta regulamentar, m-am asigurat in oglinzi, am deschis usa sa ies afara si un tir mi-a acrosat usa, nu e paguba mare, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pe perioada nedeterminata, am nevoie de putin ajutor Ceshcutza Ceshcutza Buna seara, Vin cu o intrebare in incercarea de a-mi usura sitiuatia, pe cat posibil. In luna noiembrie 2009 am fost implicat intr-un accident rutier ... (vezi toată discuția)