avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dubla cetatenie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dubla cetatenie

buna ziua as dori sa stiu daca bunicii mei din partea tatalui meu au fost de etnie maghiara as avea posibilitatea sa cer a 2 cetatenie, adica cea maghiara si care ar fi etapele de parcurs.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 20:01, 3 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Avand in vedere prevedwerile legale puteti soliita si primi cetatenia maghiara . In acest sens va adresati ambasadei maghiare in Romania sau unui consulat maghiar din Romania.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare cetatenie maghiara ContSters249878 ContSters249878 As dori sa cer cetatenia maghiara si va rog sa ma ajutati sa lamuresc o intrebare: Am intales ca sunt necesare actele mele de identitate trebuie traduse si ... (vezi toată discuția)
Casatorie in uk kryysa kryysa Impreuna cu prietenul meu suntem in UK de mai bine de jumatate de an. El este student si a obtinut YC iar eu lucrez ca au-pair live in. Dorim sa ne casatorim ... (vezi toată discuția)
Posibilitate obtinere dubla cetatenie romano-rusa Bogdan_2011 Bogdan_2011 (In cazul in care locul subiectului nu este in aceasta arie, rog un moderator sa-l mute in aria corespunzatoare, cu scuzele de rigoare) Buna ... (vezi toată discuția)