avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil avocat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil avocat

O mama avocat a solicitat indemnizatia de crestere copil de la casa de asigurari a avocatilor mai tarziu, cand copilul a implinit 19 luni (a neglijat depunerea cererii acolo, verbal i s-a spus ca nu sunt bani si oricum nu se da si nu a mai dat importanta problemei). E legal sa i se acorde aceasta indemnizatie de la depunerea cererii si pana la 24 de luni? Dar retroactiv? Mama nu obtine venituri din profesie si este in plata indemnizatiei de la stat prin Agentia de Prestatii Sociale.
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 05:58, 21 Februarie 2011
Indemnizatia nu se acorda retroactiv, dar de la data depunerii cererii, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate din somaj Anna-Nektaria Anna-Nektaria sunt insarcinata in luna a doua si imi expira contractul de munca pe perioada determinata. pot beneficia de concediu de maternitate cat sunt in somaj ca dupa ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie maria_rates maria_rates Buna! Daca beneficiarul indemnizatiei s-a intors la munca inainte de a implini copilul 1 an (23.06.2013 ) si nu a depus actele pt stimulent de insertie - ar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil -mama avocat lavinutza1975 lavinutza1975 Buna seara, Nu mai sunt la curent cu modificarile facute in ultimul timp, fiindca am fost plecata o perioada de timp si v-as ruga sa-mi spuneti daca se mai ... (vezi toată discuția)