avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-Mai multe credite
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-Mai multe credite

Buna ziua,

In timpul casatoriei am contractat mai multe credite de nevoi personale pe numele meu, fara ca sotul sa fie codebitor;de un an si jumatate m-am separat de sotul meu si tot de atunci am fost in imposibilitatea de a mai plati.Acum incep procedurile de divort;daca ii cedez lui toate drepturile mele in urma partajului (o casa si bunurile din ea), pe ce se va mai face executarea silita? (m-am gandit ca prin renuntare ar mai fi o sansa sa vindem casa , desi nu voi avea nici o garantie ca voi primi ceva);acum nu am nici venit salarial de aceea va intreb daca cedandu-i lui s-ar putea salva situatia casei
Cel mai recent răspuns: soata , utilizator 00:05, 11 Ianuarie 2011
nu inteleg de ce sa renuntati la ce vi se cuvine la partaj, doar ca sunteti datoare la banca... domnul ramane cu casa si dvs cu datoriile la banca.
in plus, daca deja banca a demarat procedura de executare silita, nu e chiar asa usor sa renuntati la partea dvs de casa, banca poate interveni in procesul de partaj.

daca banii luati pe credit i-ati cheltuit in casa, partajati si bunurile si datoriile
Banca va astepta pina se termina partajul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj debit rezultat dintr-un contract de credit, opozabilitate fata de creditor Olimpia Nitu Olimpia Nitu eu si fosta sotie am fost executati silit pentru o datorie la banca,fosta sotie e girant m-ai poate fi valabil actul prin care ii cedez fostei sotii ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor va rog- datorii la banca petre059 petre059 Sunt divortat de sotie si am datorie la banca.Deocamdata stau tot cu sotia si nu am facut nici partajul,banca ma poate executa silit atata timp cat nu este un ... (vezi toată discuția)
Am o datorie la banca ceciliac ceciliac am la o banca o datorie de 5000 euro luati cand inca mai aveam un loc de munca. Cand am ramas fara serviciu, am facut o restructurare, apoi a doua...dar din ... (vezi toată discuția)