avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de furt calificat dpc import export
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de furt calificat dpc import export

nu stiu daca am fost acuzat de patron ca sa fiu sicanat sau nu cert e ca el vroia sa aiba un tap ispasitor pentru lipsa de piele care ia venit di italia, ca despre asta e vorba,vroia cu ori ce pret sa recupereze pierderea cu toate ca iam explicat ca nu am nici o vina si nu are suport pentru acuzatiile aduse, aqcuma eu ce ar fi mai bine sa imi angajez avocat pentru ca vreau sai cer daune morale si materiale deoarece am cheltuit niste bani cu avocati si nu mai pun stresu prin care am trecut an acesti trei ani de ancheta.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:45, 4 Ianuarie 2011
Plangerea penala introdusa de patron impotriva dvs a fost solutionata ?
Daca raspunsul este afirmativ,va rugam sa ne indicati solutia procurorului.

In general,dupa scoaterea dvs de sub urmarirea penala,cu copie de pe ordonanta procurorului,puteti formula impotriva denuntatorului dvs,plangere penala pentru denuntarea calomnioasa.
Aveti posibilitatea sa solicitati despagubiri civile,care va vor fi acordate in masura in cale veti dovedi prin probe si eventuale daune morale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de abuz in serviciu pe nedrept isilent isilent Un cetățean a depus plangere penală împotriva mea, pentru abuz in serviciu. Pe scurt, fapta nu exista, procurorul a clasat cazul. Eu pot sa reactionez ... (vezi toată discuția)
Calomnie janos04 janos04 Buna ziua.Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de membrii unei formatii,ca a furat un microfon de la locul de munca(el fiind ospatar).A fost anchetat la locul ... (vezi toată discuția)
Proces cercetasa cercetasa am fost acuzat de loviri si alte violente. pot sa l dau in judecata pe cel care m a acuzat ? pe ce motiv ,care sunt pasii si ce daune ii pot cere? (vezi toată discuția)