avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plecare din tara cu rate la banca?Este posibil?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plecare din tara cu rate la banca?Este posibil?

Buna ziua. Am o nelamurire: as dori sa plec cu sotul din tara dar el are un credit la banca de nevoi personale luat inaintea casatoriei in urma caruia a achizitionat o masina. Deci el pe numele lui are masina si o cota parte dintr-un imobil in urma unei succesiuni dupa unul dintre parinti. Eu am pe numele meu o casa tot dinaintea casatoriei. Intrebarea este: banca il poate executa luandu-i doar masina si atat sau imi poate executa si mi-e casa? Noi dorim sa ne platim din strainatate ratele, ar fi o problema? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cppb , utilizator 18:56, 4 Ianuarie 2011
O procedura de executare dureaza. Dupa 60 zile declara scadent anticipat creditul, apoi dupa 90 zile s-ar trimite teoretic la executare silita.
Pe de alta parte, ganditi-va ca daca ii anuntati ca plecati si nu mai aveti venituri aici, ei pot declara scadent anticipat creditul intrucat nu mai aveti veniturile cu care ati luat creditul si ei nu merg decat pe lucruri sigure. Pentru ei faptul ca le spuneti ca va angajati afara = 0. Ei vor lucruri certe.
Va multumesc mult pt mesaje. Imi sunt de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Buna seara georgiacris georgiacris am si eu o problema,in 2006 am facut un credit de nevoi personale,cat timp am muncit mi-am platit ratele lunar dar sa intamplat din cauza neajunsurilor si a ... (vezi toată discuția)
Viitorul sot dator la banci lumi_esek lumi_esek Doresc sa ma casatoresc cit de curind .dar viitorul sot are datori la banci .precizez ca nu are nici un bun imobil sau alceva ce ar putea sa ii fie luat in ... (vezi toată discuția)