Buna ziua. Am o nelamurire: as dori sa plec cu sotul din tara dar el are un credit la banca de nevoi personale luat inaintea casatoriei in urma caruia a achizitionat o masina. Deci el pe numele lui are masina si o cota parte dintr-un imobil in urma unei succesiuni dupa unul dintre parinti. Eu am pe numele meu o casa tot dinaintea casatoriei. Intrebarea este: banca il poate executa luandu-i doar masina si atat sau imi poate executa si mi-e casa? Noi dorim sa ne platim din strainatate ratele, ar fi o problema? Va multumesc.
O procedura de executare dureaza. Dupa 60 zile declara scadent anticipat creditul, apoi dupa 90 zile s-ar trimite teoretic la executare silita.
Pe de alta parte, ganditi-va ca daca ii anuntati ca plecati si nu mai aveti venituri aici, ei pot declara scadent anticipat creditul intrucat nu mai aveti veniturile cu care ati luat creditul si ei nu merg decat pe lucruri sigure. Pentru ei faptul ca le spuneti ca va angajati afara = 0. Ei vor lucruri certe.
Buna seara
georgiacris
am si eu o problema,in 2006 am facut un credit de nevoi personale,cat timp am muncit mi-am platit ratele lunar dar sa intamplat din cauza neajunsurilor si a ... (vezi toată discuția)