avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidenta contabila Asociatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidenta contabila Asociatie

Buna. Am o asociatie vanatoreasca ( persoana juridica fara scop patrimonial) non profit din 2006. Cum trebuie tinut evidenta contbila, mentionez ca in 2010 septembrie am si un angajat. Partida simpla sau dupla?
Bilant?
Cel mai recent răspuns: ady28 , utilizator 02:06, 5 Ianuarie 2011
asociatiile non profit tin evidenta contabila conform ordinului 1969/2007 in partida dubla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate la ong-uri maciucadumitru maciucadumitru In ce conditii o fundatie nonprofit poate conduce contabilitatea in partida simpla ? (vezi toată discuția)
Documente intocmite de o asociatie non profit ionu roman ionu roman as dori sa lansez acest subiect! Poate cineva sa imi spuna ce documente emite o asemenea asociatie * nu ma refer la documente contabile* ? Ma refer aici ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea ong in partida simpla conform omfp_3103_2017 anexa 2 tiberiu babet tiberiu babet Buna ziua. Vreau sa infiintez impreuna cu alte persoane o asociatie nonprofit cu personalitate juridica. Asociatia va fi in sprijinul jucatorilor de sah avand ... (vezi toată discuția)