avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DOCUMENTE CONTABILE CE POT FI DISTRUSE DUPA 5 ANI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DOCUMENTE CONTABILE CE POT FI DISTRUSE DUPA 5 ANI

CE FEL DE DOCUMENTE CONTABILE POT FI DISTRUSE DUPA 5 ANI . MENTIONEZ CA IN CADRUL ASOCIATIEI NOASTRE DE PROPRIETARI SE TINE CONTABILITATEA IN PARTIDA SIMPLA
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:54, 7 Ianuarie 2011
In cadrul asociatiei de proprieteri aveti obligaţia de a pastra în arhiva registrele de contabilitate, documentele financiar-contabile, precum şi documentele justificative, care stau la baza înregistrării în evidenţa contabilă în partidă simplă.

Termenul de păstrare a Registrului-jurnal de încasări şi plăţi, a Registrului-inventar, a documentelor justificative şi financiar-contabile este de 10 ani, incepand de la data încheierii anului fiscal în cursul căruia au fost întocmite.Exceptie fac state de salarii, care se păstrează timp de 50 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivarea dosarelor in cazul unei societati comerciale chingaru marian chingaru marian Societatea la care lucrez a fost verificata general de catre ANAF. Dupa primirea RIF-ului cum trebuie sa procedez din punct de vedere al sortarii arhivei? Va ... (vezi toată discuția)
Timp de pastrare acte contabile mirceajk mirceajk Cat timp se pastreaza in arhiva contabila facturile emise si cele primite, inclusiv chitantele ? Care este prevederea legala ? ... (vezi toată discuția)
Arhivare documente Buna tuturor, Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Unde as putea gasi legislatia privind arhivarea fizica a documentelor? As dori sa aflu cat timp trebuie ... (vezi toată discuția)