sunt in divort iar sotia mea a plecat cu fata timp de trei saptamani la amant,daca mergcu cumnatul meu la domiciliul lui il pot folosi ca martor in proces pentru a stabili motivul cereri de divort?sotia invocand motivul:din vina ambilor.
In opinia mea,mai putin conteaza din vina cui de desface casatoria.Daca doriti ca acest divort sa se termine mai repede,avand in vedere ca exista un copil minor.solicitati instantei de judecata desfacerea castoriei din culpa comuna.
In procesele de divort sunt admisi in calitate de martori si membri de familie.Aveti insa grija sa nu comiteti vreo fapta ilicita cu ocazia acestei vizite.
daca merg la postul de polie din satul respectiv si anunt doar ca vreu sa imi vad copilul nu cred ca pot comite nimic ilegal atata timp cat nu e pronuntat divortul si ea nu a obtinut custodia minorului.e adevarat?
Pana la pronuntarea unei hotarari definitive si irevocabile de incredintare a minorului tatal are drepturi egale cu ale mamei asupra minorului.
Cu alte cuvinte aveti dreptul sa va vedeti minorul.
In cadrul procesului de divort sau pe cale separata aveti posibilitatea sa solicitati stabilirea unui program de vizita al minorului, program care sa fie stabilit atat in interesul dvs. cat si al minorului.
Angajati avocat.
Divort
CRISTIvarga
sotia a depus cerere de divort dupa 21 de ani de casnicie din care au rezultat 2 copii majori si unul minor cu handicap grav pe motiv ca sunt violent pe ... (vezi toată discuția)
Restrictie
ellemill
buna. sant in divort cu sotia avem un copil si aceasta imi restrictioneaza dreptul sa mi vad copilul(divortul nu e finalizat si copilul este la ea)//ce pot ... (vezi toată discuția)