avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt in divort iar sotia mea a plecat cu fata timp de trei saptamani la amant,daca mergcu cumnatul meu la domiciliul lui il pot folosi ca martor in proces pentru a stabili motivul cereri de divort?sotia invocand motivul:din vina ambilor.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
cristyfurisi, utilizator
Fara o hotarire definitiva va poate refuza si nu ii puteti face nimic. Incercati insa sa stabiliti amiabil posibilitatea de a va vedea copilul pentru ca altfel riscati sa mergeti degeaba.
nici daca merg cu politia?ma gandesc daca nu exista o hotarare definitiva,nu am aceleasi drepturi ca si si ea in privinta copilului?
Politia nu se va implica.
Neavind o hotarire judecatoresca sotia nu poate fi obligata la nimic .Chiar daca in principiu aveti drepturi egale.Aceste drepturi va dau posibilitatea de a obtine o hotarire intrucit tot legea arata ca in situatia in care parintii nu se inteleg asupra modului de exrcitarea a legaturilor personale cu minorul va hotari instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort CRISTIvarga CRISTIvarga sotia a depus cerere de divort dupa 21 de ani de casnicie din care au rezultat 2 copii majori si unul minor cu handicap grav pe motiv ca sunt violent pe ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui la separare ady_29 ady_29 Buna seara, Am problema cu care ma confrunt de cateva saptamani. Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator. Ma numesc Ionel, am 35 ani, sunt casatorit de 10 ... (vezi toată discuția)
Restrictie ellemill ellemill buna. sant in divort cu sotia avem un copil si aceasta imi restrictioneaza dreptul sa mi vad copilul(divortul nu e finalizat si copilul este la ea)//ce pot ... (vezi toată discuția)