avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recunoastere diploma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recunoastere diploma

Deoareca am terminat Fac. de pedagogie muzicala la Spiru Haret, secretara si-a adus aminte ca aceasta facultate a fost intr- un mare scandal cu recunoasterea diplomelor acum 1-2 ani si nu mai vrea sa-mi recunoasca diploma.
Sunt platita ca profesor pt. invatamant primar- am terminat Pedagogie muzicala, forma de invatamant F.R., in anul 2007. Acum nu mai vrea sa ma plateasca ca profesor ci ca invatator, deoarece,zice, in anul 2002 cand m-am inmatriculat in anul I, FORMA DE INVATAMANT F.R.. NU ERA AUTORIZATA.In anul 2003-2007 Fac. de Ped. muzicala apare ca fiind acreditata-forma de invatamant zi si autorizata forma de invatamant F.R.Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 5 Ianuarie 2011
Adresati-va Ministerului Educatiei - Directia de Control si Juridic pentru a va comunica daca este sau nu recunoscuta diploma dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ne-au primit la examenul de definitivat polizunelu polizunelu Domnule Avocat Ma numesc Polizu Nelu, sunt profesor de muzica in Slobozia-Ialomita, am terminat Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii,,Spiru Haret\" ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)
Valabilitate diploma ush adycrisx adycrisx Am absolvit fac. de Sociologie - Psihologie (ID, 4 ani, 2004-2008) in cadrul USH, iar acum mi s-a spus ca diploma nu este valabila deoarece forma ID nu este si ... (vezi toată discuția)