avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ancheta sociala

din casatoria mea a rezultat un copil de 4 anisori.vreau sa divortez si am cateva nelamuriri,va rog sa ma ajutati.momentan stau intr-o chirie dar mentionez faptul ca nu am nici un contract de inchiriere pe acest apartament.domiciliul din buletin este domicilul comun.intrebarea mea este daca in cadrul procesului de divort,in momentul anchetei sociale,mi se va cere sa dovedesc unde locuiesc printr-un contract de inchiriere?avand in vedere ca se va efectua ancheta sociala este nevoie sa am acest contract?nu dorec incredintarea minorului dar am inteles ca oricum ancheta sociala se face la ambii soti.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:05, 4 Ianuarie 2011
Ancheta sociala se va efectua la acea adresa mai ales daca veti solicita stabilirea unui program de vizita al minorului, pentru ca instanta sa poata verifica conditiile pe care le puteti oferi minorului in perioadele stabilite conform programului.
da..doresc program de vizita al minorului.apartamentul unde locuiesc momentan in chirie este unul foarte mic cu o singura camera.acest lucru imi va afecta programul de vizita?mentionez faptul ca locuiesc in acest apartament probabil doar pana la terminarea procesului.
Nu, nu este nici o problema ca vorbim doar de o camera.Locuinta trebuie sa fie decenta si minorul sa poata fi gazduit la dvs. in conditii optime in perioadele respective.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, domiciliu minor dan123456 dan123456 sunt casatorita cu sotul meu de 12 ani si avem impreuna un copil de 9 ani.pe o perioada de cativa ani am locuit cu parintii lui.acum deoarece nu mam inteles cu ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna didik didik in momentul in care voi introduce cererea de divort (culpa comuna) semnata de amandoi soti daca se va razgandi paratul si nu va mai fi de acord cu unele ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori uca_mariuca uca_mariuca Am divortat n decembrie anu trecut, am un copil minor care mi a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si deocamdata locuiesc la mama mea cu care nu ... (vezi toată discuția)