avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... judecator si procurori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

judecator si procurori

va rog sa ma lamuriti intr-o problema.daca cineva aflat in arest preventiv si trimis in judecata de 7 luni primeste din partea judecatorului de fond eliberarea sub control judiciar si este respins deja de 2 ori la curtea de apel ...intreb aceste respingeri pot fi la infinit?la fiecare instanta de fond primeste eliberearea sub control judiciar iar la recurs se zice nu....nu are nici o relevanta faptul ca judecatorul de caz ia aceasta decizie?mergem asa pina cind va fi o instanta la curtea de apel care sa vada situatia la fel ca judecatorul?nu exista alta cale?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:24, 21 Aprilie 2011
cred cee ce spuneti dar de ce in felul asta sa ii consideram pe unii vinovatri sau mai vinovati doar ptr ca nu apuca instanta sa citeaasca dosarul .e ca la loto? cine are noroc de o instanta care mai si citeste atunci are dreptul la justitie corecta sau cit de cit .?e grav ceea ce imi confirmati....
Eu va arat , cu acelasi respect ca aceste argumente pe care le invocati , nu sunt de masura sa arate nici incompetenta cuiva , nici lipsa de profesionalism.
Cred ca de aceaisi parere sunt si avocatii dvs si din acelasi motiv , este posibil ca acestia sa nu va sustina in acest demers , care pana la urma , se bazeaza pe parerea unei persoane care nu are pregatire juridica.
Va doresc succes in ce intreprindeti !
Va dau un sfat prietenesc: nu scrieti la CSM !
Mai ales daca contestati hotarari ale magistratilor.
Este acelasi raspuns pentru toata lumea: magistratul isi face treaba bine.
In schimb veti avea numai de suferit. Magistratii respectivi se vor razbuna in mod sigur.
Daca imi permiteti sa va scriu pe email, va trimit raspuns de la CSM.
Mai departe ce mi se intampla e de domeniul fantasticului(pardon tine de domeniul acestei tari).
Proverbele romanesti sunt pline de intelepciune si unul zice asa:
"Razbunarea e arma prostului"
Se razbuna odata si mai departe , nu mai are ocazia.
Depuneti la dosar tot ceea ce considerati ca e nelegal si abuziv pentru a avea dovada ca ati incercat tot posibilul pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele, desi in virtutea rolului activ, aceasta indatorire revenea instantei.
Poate in caile de atac veti avea sansa unui complet pregatit....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ping pong cu un dosar penal de abandon, intre instanta si parchet timp de 5 ani! desirelia75 desirelia75 in anul 2011 am depus o plangere de abandon de familie.a fost solutionata cu amenda.am contestat-o la prim procuror si apoi in instanta.in 2013 instanta imi ... (vezi toată discuția)
Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata ! tutu12 tutu12 Pentru contestarea unui proces verbal de contraventie trebuie depusa contestatie la Judecatorie in termen de 15 zile de la comunicare ( a fost primit prin ... (vezi toată discuția)