avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raspundere juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raspundere juridica

Sunt propietarul unui apartament in care a functionat o firma (care nu mai are activitate de 5 ani), societate comerciala deschisa de fiul meu. Intrebare : Ma impiedica acest lucru sa vand apartamentul ? trebuie mutat sediul firmei sau lichidata ?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 11:15, 5 Ianuarie 2011
Teoretic firma ar trebui lichidata, sa nu existe riscul de a impiedica vanzarea. Nu ca nu s-ar putea face vanzarea, dar poate dati de un cumparator informat si se va "speria" de sarcina sediului. daca firma nu mai are activitate, e posibil sa fie radiata din oficiu, urmeaza sa aflati de la Registrul Comertului. Dar, in esenta nu exista nicio problema sa vindeti imobilul in aceste conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema juridica ? gabi1953 gabi1953 Sunt propietarul unui apartament care este si sediul social al unei societati comerciale cu raspundere limitata detinuta de fiul meu . Firma nu mai are ... (vezi toată discuția)
Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)
Apartament propriu si sediu firma halesday halesday Buna, Sunt proprietar al unui apartament (proprieate personala). Aici am inregistrat si un sediu de firma (firma mea). Vreau sa vand imobilul. Noul ... (vezi toată discuția)