avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEMA JURIDICA ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEMA JURIDICA ?

Sunt propietarul unui apartament care este si sediul social al unei societati comerciale cu raspundere limitata detinuta de fiul meu . Firma nu mai are acticitate de 5 ani. Sunt achitate taxele si impozitele la stat. Intrebarea este daca pot sa vand apartamentul fara lichidarea firmei ? deoarece fiul meu este plecat in strainatate pentru peroada mai indelungata. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:09, 8 Ianuarie 2011
Ideal ar fi sa fie schimbat sediul societatii pentru a nu fi bombardat noul proprietar cu tot felul de adrese de la ANAF, registrul comertului sau tribunal. Sunt unii notari( nu toti) care solicita din partea vanzatorului imobilului o declaratie prin care acesta asigura cumparatorul ca la acea adresa nu figureaza sediul vreunei societati.
nu exista nici o interdictie legala prin care sa nu puteti vine apartamentul atata timp cat sunteti proprietar.
Societatea va trebui sa-si modifice sediul social sau adresa de corespondenta, in functie de optiunea dvs.
puteti vinde apartamentul daca sunteti proprietar.
Da, nu exista nicio problema pentru a se instaina imobilul daca sediul firmei este fara activitate.
puteti vinde apartamentul fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea punctului de lucru a firmei fostului proprietar Andy30bsb Andy30bsb Am cumparat un apartament in care fostul proprietar si-a desfasurat activitatea - biroul de arhitectura- A trecut aproape un an de la vanzare cumparare si ... (vezi toată discuția)
Detin o firma careia vreau sa ii schimb adresa sediului social. utilizator763238210 utilizator763238210 Detin o firma careia vreau sa ii schimb adresa sediului social. Noua adresa va fi in apartamentul detinut de tatal meu. Firma isi desfasoara activitatea in ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme pe proprietatea mea Josephine_Morrani Josephine_Morrani Buna ziua, Vreau sa stiu ce am de facut in urmatoarea situatie: un fost proprietar(al doilea din 3 fosti proprietari ai imobilului) activeaza ca ... (vezi toată discuția)