avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este cea mai apropiata data de depunere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este cea mai apropiata data de depunere a dosarului ???

Buna ziua! Sotia mea a luat concediu prenatal cu incepere din data de 01.10.2010 .
A nascut in data de 26 noiembrie 2010. A avut concediu prenatal si pentru luna noiembrie iar pentru luna decembrie a avut concediu postnatal. Am luat de la medic concediu postnatal si pentru luna ianuarie 2011. Intrebarea mea este simpla : care este cea mai apropiata data in anul 2011 cand pot depune dosarul pentru concediu de ingrijire a copilului pana la varsta de 2 ani ? Este obligatoriu sa treaca 63 de zile de concediu postnatal sau se poate depune dosarul mai repede (nu mai devereme de 42 zile) ? Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:37, 5 Ianuarie 2011
e sufiricient sa teaca 43 de zile, dar sa fi iesit din concediu postnatal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie, concediu postnatal adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb si anume : eu sunt in concediu prenatal si anume din data de 30 iulie si pana in 30 septembrie.In data de 11 septembrie am ... (vezi toată discuția)
Data intrare concediu crestere copil ioana.atom ioana.atom Buna ziua. Sunt in concediu de maternitate din data de 01.01.2018, am luat cele 126 de zile (prenatal si postnatal). Am nascut pe 04.03 si as mai avea din ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)