avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat fiscal auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat fiscal auto

am cumparat o masina de la o persona cu domiciliul in Cluj. Aceasta persona a primit la randul ei masina de la un unchi din Timisoara. Masina este inmatriculata in Timisioara si nu este trecuta pe numele persoanei din Cluj. Acum nu o pot transcrie pe numele meu pt ca mi se cere certificatul fiscal de la primaria din Timisoara, iar vanzatorul masinii refuza sa mi-l trimita pe motiv ca se platesc taxe la finante in Cluj nu in Timisoara, totusi la politia din Oradea mi s-a cerut certificatul fiscal din Timisoara. Eu nu pot sa merg sa il scot de acolo de la primarie pt ca nu am copie dupa buletinul proprietarului din Timisoara. Ce pot sa fac?mai ales ca imi expira si termenul de 30 de zile. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: casandrab , utilizator 17:03, 6 Ianuarie 2011
sa vb cu cel din timisoara........
dar nu am cum sa dau de cel din timisoara...iar masina am verificat-o la primaria de acolo si e ok...nu are restante, doar ca respectivul e prea comod ca sa mearga pana la primarie sa scoata certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)