avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie depusa de doua luni la casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie depusa de doua luni la casa de pensii

ma numesc Tomicici Ana 56 ani am fost depensionata am depus contestatia pe data de 3.11.2010 nu am primit nici un raspuns am sunat la CJParad in luna decembrie mi sa spus ca dosarele sau trimis la Bucuresti cum pot sa aflu daca dosarul meu a ajuns la Bucuresti ce trebuie sa fac va multumesc.[
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:15, 6 Ianuarie 2011
Acum toate contestatiile se solutioneaza conform Ordinului nr. 1418/2010 privind aprobarea Procedurii de incadrare in grade de invaliditate in vederea inscrierii la pensia de invaliditate si a Procedurii de verificare a incadrarii in grad de invaliditate, act normativ pe care il puteti citi accesand link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

Dosarul medical a fost trimis la INEMRCM, potrivit art. 6 din anexa 2 a Ordinului nr. 1418/2010. Dupa primirea concluziilor INEMRCM, medicul sef al serviciului de expertiza medicala a capacitatii de munca va emite o noua decizie, in conformitate cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate anulata ANAYRAM ANAYRAM Stimaţi specialişti, Mama mea a fost chemată la INEMRCM în luna septembrie 2010. În urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat că este aptă de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, schimbare grad - contestatie tudorioan tudorioan In fapt, o persoana a fost pensionata pe caz de boala fiind incadrata in grad de invaliditate I cu insotitor, datorita unui diagnostic de pleonasm de col ... (vezi toată discuția)
Mai pot contesta decizia medicala? valy_gaby94 valy_gaby94 Buna ziua. Ma numesc A. Costel si am urmatoarea problema pentru care solicit un raspuns. Sunt depensionat, am 4 diagnostice de la comisia de la Bucuresti, in ... (vezi toată discuția)