avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

Pentru cei care din diferite motive nu au putut prezenta cartile de munca in timp util pentru scanare ( asta insemnand ca ele au fost acasa neexistand somaj sau alte drepturi in plata ) ce se mai poate face ? Mentionez acest lucru deoarece Casa Jud. de Pensii Brasov nu mai primeste pt. scanare carti de munca procesul incheindu-se in 30.11.2010.
Ex. Nu am fost in tara la momentul acela si nu am stiut de acest lucru ,pur si simplu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 09:58, 6 Ianuarie 2011
Sunt ogligati sa va primeasca cartea de munca, dar dvs trebuie sa platiti o amenda pentru neprezentarea cartii de munca in termenul legal(Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda de la 300 la 600 lei, in cazul persoanelor fizice, nepredarea in termen a carnetelor de munca)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer - scanare carnet de munca Muresan Felicia Muresan Felicia Daca o persoana este somera (dupa 35 ani vechime),pana in aprilie 2011 si trebuie sa prezinte lunar pentru stampilare,cartea de munca,carnet somaj si act de ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca , trebuie scanata ? apr0ape_om apr0ape_om Am si eu o mica intrebare . Cartea mea de munca este la mine deoarece din anul 2007 mi-a incetat contractul de munca , vreau sa stiu daca trebuie sa o duc la ... (vezi toată discuția)
Revisal divele divele Stie cineva daca trebuiau depuse la ITM , pentru scanare/prelucrare/ cartile de munca ale salariatilor angajati dupa data de 01.04.2001 ? (vezi toată discuția)