avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva prestare servicii extracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva prestare servicii extracomunitare

O sicietate comerciala din Romania platitoare de tva presteaza servicii informatice de securitatea datelor catre clienti extracomunitari (Africa), locul prestarii este la sediul clientului. Intrebare: factura se intocmeste cu tva? cine plateste tva-ul? Cum se declara si se inregistreaza in contabilitate?
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 17:52, 6 Ianuarie 2011
factura se intocmeste fara tva, fiind taxabila in tara beneficiarului.
se declara in decont la rd. 3
nu se declara in 390.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de publicitate catre o firma din gernania petricia petricia Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: - o societate din Romania platitoare de TVA si inscrisa in registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Tva la import de servicii extracomunitare boda_meli boda_meli Buna, Intrebarea mea este, cum se inregistreaza TVA-ul aferent serviciului achizitionat de la o firma din afara UE! Am preluat contabilitatea unei firme de ... (vezi toată discuția)