in aprilie 2007 am cumparat un autoturism, ieftin e adevarat, dar care s-a si stricat cateva luni mai tarziu, in asa fel incat cand am aflat cat trebuie sa mai investesc in reparatia lui, am hotarat sa-l dau la dezmembrare.
am contactat o firma de dezmembrari auto cu care m-am inteles sa le dau masina iar in schimbul ei sa achite ei cele sase luni de impozit auto + sa se ocupe de rezilierea ei de la finant si de la politie.
am primit un exemplar al certificatului de dezmembrare (din oct.2007), dupa care i-am mai contactat de cateva ori si m-au asigurat ca totul e in regula.
cum nu mi-am pus problema ca nu vor respecta ceea ce trebuiau sa faca, si cum nu am primit nici un fel de instiintare de la finante pt. vreo plata, am crezut ca e totul rezolvat.
ei bine, la sfarsitul anului trecut, 2010, m-am trezit cu somatie de la finante ca trebuie sa platesc impozitul de cand am cumparat masina si pana la data somatiei.
ce trebuie sa fac, pt. ca firma de dezmembrare nu mai are acelasi personal cu care am discutat in 2007 iar noii angajati nu stiu nimic despre aceasta problema. ei au doar copia certificatului de dezmembrare emis in 2007.
trebuie sa merg eu la finante si la politie cu contractul de dezmembrare?
primesc amenda pt. ca nu s-a depus contactul de dezmembrare ?