avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificat de dezmembrare!?!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificat de dezmembrare!?!

in aprilie 2007 am cumparat un autoturism, ieftin e adevarat, dar care s-a si stricat cateva luni mai tarziu, in asa fel incat cand am aflat cat trebuie sa mai investesc in reparatia lui, am hotarat sa-l dau la dezmembrare.
am contactat o firma de dezmembrari auto cu care m-am inteles sa le dau masina iar in schimbul ei sa achite ei cele sase luni de impozit auto + sa se ocupe de rezilierea ei de la finant si de la politie.
am primit un exemplar al certificatului de dezmembrare (din oct.2007), dupa care i-am mai contactat de cateva ori si m-au asigurat ca totul e in regula.
cum nu mi-am pus problema ca nu vor respecta ceea ce trebuiau sa faca, si cum nu am primit nici un fel de instiintare de la finante pt. vreo plata, am crezut ca e totul rezolvat.
ei bine, la sfarsitul anului trecut, 2010, m-am trezit cu somatie de la finante ca trebuie sa platesc impozitul de cand am cumparat masina si pana la data somatiei.
ce trebuie sa fac, pt. ca firma de dezmembrare nu mai are acelasi personal cu care am discutat in 2007 iar noii angajati nu stiu nimic despre aceasta problema. ei au doar copia certificatului de dezmembrare emis in 2007.
trebuie sa merg eu la finante si la politie cu contractul de dezmembrare?
primesc amenda pt. ca nu s-a depus contactul de dezmembrare ?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 12:49, 6 Ianuarie 2011
cu copia certificatului de dezmembrare trebuie sa mergeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala fara radiere din circulatie? Z4nder Z4nder Am radiat fiscal un autoturism proprietate personala acesta fiind dus la Remat. Ce lege ma obliga sa fac radierea si din circulatie? Dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism avariat, aflat in afara romaniei krisla krisla Buna seara! Detin un autoturism inmatriculat in tara, pe care l-am scos in 2008 din Romania, cu scopul de a-l folosi cateva luni in interes personal. ... (vezi toată discuția)