avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare pers.bugetar 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare pers.bugetar 2011

Stie cineva cum se face reincadrarea personalului bugetar in 2011 ?
Se trece in carnetul de munca diminuarea ce s-a facut in 2010, 25%?
Majorarea de 15% la ce salariu se aplica in 2011?
Cel mai recent răspuns: bugetar , utilizator 14:25, 6 Ianuarie 2011
Salariul din iunie se inmulteste cu 0,75 si apoi cu 1,15 si se obtine noul salariu pe care vom face act aditional la CIM cu noul salar rezultat....care evident ca e mai mic decat cel din ianuarie 2010 dupa legea 330/2009...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare monika40 monika40 In luna decembrie 2009 am beneficiat de salariu de merit si la reincadrarea din ianuarie 2010 - conform Legii 330/2009 de salararizare unitara, a aparut o suma ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna exact salariu de baza? mieluu mieluu am revenit la serviciu dupa 2 ani.am primit o decizie pentru un salariu de baza de 4000lei(salariu incadrare 3400).asta la bugetari. ce inseamna?se va aplica ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 nicoleta74 nicoleta74 Buna seara, de ceva zile sunt mari frictiuni la nivelul institutiei, intrucat personalul a primit dispozitiile prin care au fost reincadrati pe functii ... (vezi toată discuția)