avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reanoirea buletinului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reanoirea buletinului

Buna seara!

Deci as vrea sa ma duc maine la politie sa imi refac buletinul fiindca am facut 18 ani! :D

As pregatit urmatoarele acte:

certificat nastere copie si original
buletin vechi copie si orginal
contract casa copie si original
maine complete cererea de la ei...mai trebuie alceva?

mentionez ca stau cu parinti mei...trebuie sa vina de a ma lua in spatiu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:06, 10 Ianuarie 2011
procmarci a scris:

sSpyrotek a scris:

Buna seara!

Deci as vrea sa ma duc maine la politie sa imi refac buletinul fiindca am facut 18 ani! :D

Si cine va obliga la 18 ani sa schimbati buletinul?
L-ati facut la 14 ani si este valabil 10 ani, adica pana la 24 de ani.

Asta parca era pe vremea raposatului, nu?
Daca bunicul este plecat poate sa dea declaratie pe proprie raspundere la notar in Romania sau la Ambasada sau Consulat in strainatate ca este de acord sa va ia in spatiu.Daca aveti originalul de la contract iar bunicul e de negasit puteti sa va prezentati la ghiseu si sa cereri sa vi se faca o deplasare in teren de catre politist care intocmeste un raport cum ca locuiti la adresa mentionata,asta daca in prezent aveti domicliul la aceeasi adresa,adica a bunicului.Sau va poate lua in spatiu un prieten sau o ruda care este proprietar de locuinta,asta insemnand sa va faceti domiciliul la dumnealui.
nu va suparati si taxele alea unde trebuie sa le platesc?la politie sau pe la trezorerie sau impozite si taxe?
timbru de 4 lei luati de la posta , iar taxa de 7 lei o platiti pe loc la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin 18 ani jascanu jascanu Buna ziua. Ambii parinti au murit (mama in februarie 2008 si tata in iulie 2010) iar sora mea implineste 18 ani pe 19 septembrie 2010. Ce acte trebuiesc la ... (vezi toată discuția)
Buletin nou hiroichi hiroichi Vreau sa imi fac un buletin nou deoarece al meu e expirat si am auzit de la un prieten ca daca duc ceva de la primarie il pot face singur fara sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin stelistul7 stelistul7 buna ziua .as dori sa stiu ce acte imitrebuiesc la expirarea buletinului?.va multumesc (vezi toată discuția)