avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Case sectoriale de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Case sectoriale de pensii

Conform legii 263/2010 art 135, organizarea,atributiile si functionarea caselor sectoriale de pensii se stabilesc prin HG, data in termen de 30 de zile de la publicarea L 263/2010.
Stiti cumva daca este data aceasta HG si numarul ei? Pot intelege ca daca ea nu este inca data, casele sectoriale nu exista?

Alte discuții în legătură

Casa de pensii a mai socatu socatu poate cineva sa imi spuna prin ce act normativ s-a infiintat casa de pensii din cadrul Ministerului de Interne şi daca are sau nu personalitate juridica? (vezi toată discuția)
Termenul de predare a dosarului de pensionare catre casa sectoriala de pensii de catre unitatea angajatoare florina_222 florina_222 Vă rog să mă ajutaţi,soţul meu a fost cadru activ într-o unitate a M.A.I.,ca urmare a unei decizii medicale a fost clasat ca inapt pentru serviciul ... (vezi toată discuția)
Doar o informatie despre pensii FlorescuCatalin FlorescuCatalin Bunaziua! Unchiul meu a activat in politie o perioada de aproximativ 26 de ani si a depus un dosar de pensie care a fost aprobat de casa de pensii. Au trecut ... (vezi toată discuția)