avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Noul CAEN: Actualizarea obiectului de activitate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Noul CAEN: Actualizarea obiectului de activitate

Ma puteti ajuta?Nu am inteles daca trebuie actualizat numai cod CAEN al domeniului principal de activitate,sau si pentru activitatile secundare?#-o
anyme a scris:

Ma puteti ajuta?Nu am inteles daca trebuie actualizat numai cod CAEN al domeniului principal de activitate,sau si pentru activitatile secundare?#-o


Toate obiectele de activitate prevazute trebuie actualizate.
Nu se poate sa actualizezi partial. Actualizarea se face automat, dar e conditionata de cererea societatii, pe care se mentioneaza numai ob principal. Exista si un motiv bun: de multe ori vechiul cod corespunzator ob principal are acum mai multe coduri corespunzatoare, deci societatea trebuie sa aleaga. Daca e vorba de ob principal, e foarte important si nu poti sa treci peste vointa societatii. La ob secundar se trec toate codurile noi rezultate si nu e problema.
Actualizarea obiectului de activitate este gratuita incepand cu 27.03.2008. Trebuie doar sa completezi o cerere la registru.
Buna seara! Poate ma lamureste si pe mine cineva cum e pana la urma cu recodificarea asta. Sunt asociat unic la un srl...spuneti-mi si mie va rog ce acte am nevoie pana la urma sa fac recodificarea?! Si in cazul in care am mai multe activitati secundare este nevoie sa le precizez si pe alea pe undeva?sau doar obiectul pricipal?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recodificare miruna.c miruna.c cat dureaza de la depunerea cererii? mai trece pe la judecator? in extrasul de registru apar si obiectele secundare recodificate? (vezi toată discuția)
Schimbare actionar srl, recodificare caen si modificare coduri figarro figarro Buna ziua, ma gasesc in urmatoarea situatie: fratele meu are o firma SRL, tata are drept de semnatura (cred ca fratele meu este si administratorul). Eu doresc ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)