avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere noi puncte de lucru.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere noi puncte de lucru.

Azi am fost la Registru Comertului pentru a doua oara cu dosarul.Prima data am avut ce-i drept probleme pe care le-am corectat.Astazi mi-a fost acceptat dosarul dar cu REFERAT.In decizia asociatului unic nu corespund noile puncte de lucru cu cele din contractele de vanzare cumparare.Dar ce anume: tarlaua si parcela din terenul pe care exista imobilul respectiv la care se deschide pct de lucru.Sunt convinsa ca va fi amanat dosarul de catre judecator pentru ca nici macar nu se va uita in el, va citi doar referatul.

Offfff ce sa fac?Maine ma duc cu decizia refacuta?cui o dau? ce sa fac sa nu imi amane dosarul?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Smaranda Bara , Avocat 11:17, 2 Aprilie 2008
Mergi cu deciczia si actele aditionale refacute la ORC, la referentul la care ai depus dosarul.;)
Daca nu se poate identifica exact terenul unde va functiona pct de lucru este posibil ca judecatorul delegat, in cel mai fericit caz, sa va dea un nou termen.
Cum este posibil sa nu corespunda parcelele mentionate intr-un contract de v-c? Inainte de semnarea contractului nu s-a facut o schita ptr identificarea parcelelor ?
Romy a scris:
Mergi cu deciczia si actele aditionale refacute la ORC, la referentul la care ai depus dosarul.;)

Romy, daca deja dosarul are termen toate actele se depun prin registratura sau chiar la termen, NU la referent!
mai exista posibilitatea de a intra la judecator si de a-i explica situatia. merita incercat si asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren felisana felisana Buna ziua! As fi interesata de achizitionarea unui teren in suprafata de 5-10 ari. Nu am mai cumparat niciodata si as avea nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Probleme cu iesirea din indiviziune mariana t mariana t Buna ziua, Am nevoie de un sfat in legatura cu un partaj succesoral. In urma acestui proces de iesire din indiviziune, decshis de un var, in care s-a ... (vezi toată discuția)