avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Ce parere aveti despre noul listing al paginii de ...
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti?

Iata link-ul:
www.avocatnet.ro/content/con...

asteptam pareri. ::surrender:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 19 Mai 2008
e ciudat ca se vede prost pe firefox. noi toti folosim firefox, iar la programare se are mare grija cand e vorba despre optimizarea websiteului, in special petnru firefox.

poate un update/reinstalre de browser rezolva problema?

update: am raspuns cam in acelasi timp, asa ca sa uitam ce am scris mai sus. e bine ca s-a rezolvat :)
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2008
Admin, administrator
Aha! Asa e... Pe Internet Explorer apare altfel... mai bine, dar ceva tot ma nemultumeste... Dar pe firefox toate informatiile sunt grupate in stanga paginii si ramane o bucata alba pana la meniul din dreapta...... De-aia ziceam ca pare neterminata.
despre ce varianta de internet explorer vorbiti? :D
ca sunt trei, mai nou; IE 6, IE 7, IE 8.
noi am testat pe mai toate inainte de lansare si arata la fel.
ne-o fi scapat insa ceva :hm:
admin a scris:
e ciudat ca se vede prost pe firefox. noi toti folosim firefox, iar la programare se are mare grija cand e vorba despre optimizarea websiteului, in special petnru firefox.

Stii ca iti ziceam ca arata foarte nasol acum? Ei bine de la Firefox era! Vazand ce s-a scris mai sus am incercat si eu cu IE... ALTA VIATA! Exact cum zice si Lory, pe firefox erau toate in stanga, domeniile erau inghesuite unu in altu si cu culori primare, brute... Oribil!

Am facut print screen, trimit pe mail.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2008
ContSters20980, utilizator
E brici si pe firefox. Imi place noul design, e mai dinamic sa parca mai usor de folosit. Optimist convins cum sunt, ma declar multumit de noul design. Cel vechi era "prafuit" deja. Prezentarea domeniilor in rubrici, chenare si nu bulina aia ciudata de dinainte e ca un "bonus track". Cum s-ar zice in limbaj juridic, "achiesam" la cererea de a mentine noul design=D>

Alte discuții în legătură

Topic citit Gabriela Mihai Gabriela Mihai Inainte, daca citeam un topic arata citit. Acum este tot galben si ma deruteaza. (vezi toată discuția)
Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)