avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita CASCO extinsa si despagubire pentru vandalism
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita CASCO extinsa si despagubire pentru vandalism

Buna ziua,
Am achizitionat in 2008 o masina Dacia Sandero prin credit bancar, deci automat am o asigurare CASCO extinsa valabila pe perioada creditului. Mi s-au taiat doua cauciucuri in parcare, am chemat politia, mi s-a dat autorizatie de reparatie (in urma unui act de vandalism). Mentionez ca asigurarea este incheiata in iulie 2008 la ASIBAN, ulterior devenita GROUPAMA. Vreau sa stiu daca mi se va acorda despagubire.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:36, 10 Ianuarie 2011
verificati in contractul de asigurare daca nu cumva acest caz este unul exclus de la acordarea despagubirilor.
Depinde ce varianta ati ales. Daca pe polita este scris la clasa de acoperire MEDIANA...nu vi se acorda despagubiri la anvelope. Daca ati achizitionat varianta EXTINSA...sunt acoperite si daune la anvelope.
La asiguratorul respectiv in 2008 se intocmeau polite la clasa extinsa deci acopereau si vandalismul. Cu siguranta ca si firma care a preluat asiguratorul ASIBAN va face acest lucru si indiferent ce vor incerca sa va spuna dv. nu cedati si faceti apel la faptul ca polita dv este valabila in conditiile in care a fost incheiata pana cand va veti achita integral creditul: 5, 7 sau 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor despagubire auto? Paolo_30 Paolo_30 Buna,exista urmatoare neclaritate : daca eu ca si persoana asigurata am cauzat un accident rutierin care mi-am recunoscut vina prin constatare ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie-intentie deschidere proces civil gabriela_constantin gabriela_constantin Buna ziua, In data de 2 august am avut un accident de circulatie pe autostrada soarelui, nu din vina mea, nu a fost soldat cu victime, a venit politia, s-a ... (vezi toată discuția)