avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Castiguri si promitii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Castiguri si promitii

Buna.Sunt nou pe forum asa ca va salut pe toti si ma bucur ca sunt asemenea forumuri...am si eu o problema daca ma poate cineva ajuta...am primit acum o saptamana un mail in care scria ca am castigat un laptop in valoare de 1499 $ de la o firma de care nu am auzit in viata mea.Cica am fost ales aleatoriu de catre ei fiind inregistrat pe siteul lor(ceea ce nu este adevarat...neaccesend niciodata siteul lor) si ca sa intru si sa ma loghez...Ce pot face?pot sa ii dau in judecata sa castig acel laptop?Astept raspunsurile dumneavoastra.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:13, 4 Mai 2008
Mai bine uita; nu ai pe cine da in judecata; crezi ca te poti judeca cu o casuta postala sau cu un numar de telefon cu cartela preplatita?
Sunt persoane cu care nu merita sa iti pierzi timpul.
Cred ca ai lucruri mai bune de facut.
vem deosebita placere si onoare de a va anunta ca din luna martie lantul de magazine [ link extern ] .
Eu, Teofil Alina , reprezentanta acestui magazin in Romania, va invit personal sa ne vizitati aceste superb magazin cu produse electronice si electrocasnice, telefoane mobile etc.
Doresc prin acest mail sa va anunt ca pentru inaugurarea noastra ce va avea loc in luna martie si pentru succesul pe piata romaneasca sa ofer premii constand in : 7 Laptopuri ASUS
Vreau sa va anunt ca sunteti FERICITUL CASTIGATOR al unuia dintre aceste superbe laptopuri , fiecare avand o valoare de $ 1,499.99 (dolari).
Adresa dumneavoastra de mail a fost aleasa aleatoriu din baza de date a providerului de internet.
Mai jos va trimit codul de validare pentru premiul castigat de dumnevoastra:

5668-SRR-A7338L-115-FLG-915


(acest cod este unic si corespunde cu premiul castigat de dumneavoastra).
Atentie:
NU INSTRAINATI ACEST COD DE VALIDARE!
In acest moment ca si castigator, aveti de indeplinit doar cateva formalitati pentru a intra in posesia acestuia:
-va rugam sa completati campurile libere de mai jos cu datele dumneavoastra si sa ne trimiteti un nou email pentru a va putea trimite premiul in cel mai scurt timp posibil:

NUME:
PRENUME:

VARSTA:
ADRESA COMPLETA:
TELEFON :

COD UNIC DE VALIDARE:

( (Datele furnizate nu vor fi facute publice si NU vor fi folosite in scopuri publicitare fara acordul dumneavoastra) )


Stafful nostru este alcatut din:
Teofil Alina / Bita B. Cosmin / Teodor S. / Sudeicu L.



Nu uitati sa vizitati situl nostru : [ link extern ] /



uite...asta e mailul care lam primit...atunci nu are rost sa imi mai fac vise la un laptop de 1500 de dolari#-o
Poate nu ai virusi pe computer si-ti trebuie.
Nu am luat destule tepe in tara asta ca sa ne invatam minte ca nu exista si nu va exista castig peste noapte si fara efort si fara munca?
Nu cred ca mai esti la varsta dea fi asa de naiv.
Nu-ti pierde vremea,timpul e mult mai pretios decat multe Laptop-uri.
Daca tot nu esti convins, uite iti pot pune la dispozitie o somatie venita din Franta pe numele unui client; i se cere sa se prezinte urgent la banca pentru renegocierea si intocmirea planului de reesalonare a restiturii creditului acordat.
El nu luase nici un credit, dar "castigase" o excursie pentru validarea careia a trebuit sa trimita datele personale si pagina cu poza din pasaport; creditul e doar de 16.500 EURO.
Deci, nu exista o tara a tepelor !
Intr-adevar,nu suntem "singuri pe lume" ,dar credem ca totusi teapa s-a inventat la noi.

Alte discuții în legătură

Premiile concursului din perioada 18 - 25.02.2008 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 25 februarie ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Costantinescu Costantinescu acum cateva luni am participat la un concurs de fotografie si am castigat locul 1 la care trebuia sa primesc 300 de dolari premiu. eu si ceilalti concurenti ... (vezi toată discuția)
Premiile concursului din perioada 21 - 28.01.2008 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 28 ianuarie ... (vezi toată discuția)