avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Castiguri si promitii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Castiguri si promitii

Buna.Sunt nou pe forum asa ca va salut pe toti si ma bucur ca sunt asemenea forumuri...am si eu o problema daca ma poate cineva ajuta...am primit acum o saptamana un mail in care scria ca am castigat un laptop in valoare de 1499 $ de la o firma de care nu am auzit in viata mea.Cica am fost ales aleatoriu de catre ei fiind inregistrat pe siteul lor(ceea ce nu este adevarat...neaccesend niciodata siteul lor) si ca sa intru si sa ma loghez...Ce pot face?pot sa ii dau in judecata sa castig acel laptop?Astept raspunsurile dumneavoastra.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 11:13, 4 Mai 2008
Codul juridic despre care faceti amintire nu exista. Este o denumire data generic tuturor Codurilor, de exemplu cuprinde : Codul civil, Codul de procedura civila, Codul penal, Codul de procedura penala, Codul fiscal, Codul de procedura fiscala etc.
Dati o cautare cu google si gasiti toate codurile de care aveti nevoie. Dar cel mai bine este sa aveti un program legislativ, deoarece majoritatea codurilor de pe net nu sunt actualizate.
Despre premii câştigate peste noapte la loterii, concursuri etc. primesc zilnic pe mail mesaje, pe care le ignor cu desăvârşire. Mai mult primesc mail din Burkina, Congo sau alte ţări africane prin care sunt rugată de diverse persoane să accept primirea în cont a mai multor milioane de USD din contul unui defunct care nu a avut moştenitori şi pentru ca statul să nu intre în posesia acestor bani, expeditorul îmi face o propunere de a împărţi banii şi de a păstra secretul.
Dacă este adevărat nu ştiu, dacă da este vorba de spălare de bani - infracţiune! - dacă nu, se doreşte doar preluarea datelor mele de identificare pentru folosirea lor în scopuri ilegale, respectiv se săvârşeşte astfel un furt de identitate. Oricum aceste mesaje trebuie ignorate, poliţia nu are ce face cu ele pentru că expeditorii nu pot fi depistaţi, aceştia având IP în străinătate....:D
Concluzia: ignorare totală şi ştergerea mesajelor!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premiile concursului din perioada 18 - 25.02.2008 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 25 februarie ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Costantinescu Costantinescu acum cateva luni am participat la un concurs de fotografie si am castigat locul 1 la care trebuia sa primesc 300 de dolari premiu. eu si ceilalti concurenti ... (vezi toată discuția)
Premiile concursului din perioada 21 - 28.01.2008 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 28 ianuarie ... (vezi toată discuția)