Bojan  I.M. 
	    	Mediator

Bojan  I.M. 
	    	Mediator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Bojan  I.M. 
	    	Mediator

Bojan  I.M. 
	    	Mediator	    

@malds4
Probabil dv. locuiti in garsoniera care se afla pe terasa blocului, iar asa-zisul dv. "balcon" este acesta terasa pe care ati ingradit-o in dreptul garsonierei sau a fost ingradita de pe vremea cand s-a dat in folosinta blocul.
Daca este asa si in actele de proprietate nu este trecuta aceasta portiune de terasa, numita de dv. "balcon", aceasta face parte din proprietatea comuna a asociatiei si deci daca vi se cere o chirie apai trebuie s-o dati. Discutati in sedinta de comitet, negociati, spuneti ce imbunatatiri ati facut, sustineti-va punctul de vedere.
Terasa nu este a dv. daca nu puteti proba prin act de proprietate ca o aveti!
 elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

xcpaula	                   

buna ziua. urmeaza sa cumpar o garsoniera la parter, fara balcon. blocul dispune de boxe la subsol, dar proprietarul nu are boxa in folosinta. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
	                    xcpaula	                   

buna ziua. urmeaza sa cumpar o garsoniera la parter, fara balcon. blocul dispune de boxe la subsol, dar proprietarul nu are boxa in folosinta. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)

kikke	                   

Buna ziua,am o intrebare legata de terasa bl.in care locuiesc.Ap. este la et.11  intr-un bl.cu 11 et.si am iesire in terasa din dormitor si din sufragerie.Nu ... (vezi toată discuția)
	                    kikke	                   

Buna ziua,am o intrebare legata de terasa bl.in care locuiesc.Ap. este la et.11  intr-un bl.cu 11 et.si am iesire in terasa din dormitor si din sufragerie.Nu ... (vezi toată discuția)

monicalannert	                   

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati in legatura cu o problema care a devenit foarte neplacuta. Locuim intr-un bloc nou construit (2009) care la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)
	                    monicalannert	                   

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati in legatura cu o problema care a devenit foarte neplacuta. Locuim intr-un bloc nou construit (2009) care la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)