Doamna @elga nu cred ca fac confuzie.
Sunt 40 apartamente si cum am spus au existat greseli de proiectare sau s-a nu s-a respectat proiectul.
Sunt 2 apartamente fara apartament pe schita individuala a apartamentului respectiv.
Inca 2 au langa balcon suprafata ramasa pe care ca si doamna care a deschis discutia nu il pot folosi decat ei.
Practic este o camera in triunghi cu baza in balcon si fara perete la baza care s-a format prin alaturarea blocurilor si care se acceseaza doar datorita constructorului care a prelungit balconul.
Cum sa le cer chirie pentru asa ceva?? sa plateasca ei ca nu figureaza pe schita ca a uitat doamna inginera care se semneaza pe ele?
Poate cumparam eu apartamentul respectivsinu mi-ar fi convenit sa imi ceara chirie.
Unul din ei cum am mai spus
www.avocatnet.ro/content/for...
si-a facut camera si a tras si un calorifer si singur si-a marit suprafara incalzita si cota indiviza.
Asa ca si in cazul doamnei care a deschis subiectul mai corect ar fi decat sa ii ceara chiriem,sa i-l treaca la calcul la cota indiviza ca oricum doar dansa il poate folosi si nu cred ca doamna s-ar fi suparat.
Dar poate ne spune dansa daca mai urmareste discutia.
Multumesc,