avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie solarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie solarii

Mi-am construit solararii pe gradina,iar distanta dintre gardul vecinului si solar este de 80 centimetrii.Acum ca a nins mult pe vecin il deranjeaza solarul pt.ca se aduna zapada intre gardul ce desparte gradinile si solar.Intrebarea mea este ca poate sa ma oblige(legal) la o distanta mai mare intre gard si solar,.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
mirceafulop, utilizator

Alte discuții în legătură

Consultatie - obligatie parazapezi Vyom Vyom Buna ziua! Am construit o casa in mediu rural respectand distanta dintre gard si casa( 1m),gardul fiind facut de mine.acum cateva zile am primit o reclamatie ... (vezi toată discuția)
Acoperisul unei anexe peste gardul comun radupe radupe Buna ziua! Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare si sa va multumesc pentru timpul acordat! Detin o locuinta P+M construita in 2008,aflata cu zidul lateral ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Subiect: Am construit garaj, sopron si solar (folie). Cum sa intru in legalitate? Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a ... (vezi toată discuția)