Simion Patrascu 
	    	Consilier juridic

Simion Patrascu 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 DIMITRIU	                   

ESTE UN SUBIECT DE LARG INTERES PENTRU MILITARII DISPONIBILIZATI
Intrebari :
1. In baza Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice , art ... (vezi toată discuția)
	                    DIMITRIU	                   

ESTE UN SUBIECT DE LARG INTERES PENTRU MILITARII DISPONIBILIZATI
Intrebari :
1. In baza Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice , art ... (vezi toată discuția)

dyym1	                   

Sunt pensionar militar din anul 2005 si in prezent beneficiez de o pensie pentru care am primit o decizie de recalculare in decembrie 2011. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)
	                    dyym1	                   

Sunt pensionar militar din anul 2005 si in prezent beneficiez de o pensie pentru care am primit o decizie de recalculare in decembrie 2011. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)

LOREDANITA	                   

Buna seara,
Daca prin rezolutia procurorului s-a dispus neinceperea urmaririi penale, in temeiul art. 228 alin.6 C. proc. pen raportat la art.10 alin. 1 lit.d ... (vezi toată discuția)
	                    LOREDANITA	                   

Buna seara,
Daca prin rezolutia procurorului s-a dispus neinceperea urmaririi penale, in temeiul art. 228 alin.6 C. proc. pen raportat la art.10 alin. 1 lit.d ... (vezi toată discuția)