avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... greseala bancara grava - Card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

greseala bancara grava - Card

O situatie mai ciudata mi s-a intamplat si anume:
Cardul meu a expirat si banca a reemis unul nou din oficiu. Cardul nou a fost eliberat de Banca impreuna cu pinul unei alte persoane care a facut o tranzactie cu el (dupa 2 saptamani de la ridicare) si a realizat ca nu e al ei. A returnat banii si cardul la Banca de unde il ridicase si a luat cardul ei. Banca nu ma anunta ia banii si ii depune la casierie utilizand numele si CNP-ul meu si cere reemitere de pin in numele meu. Operatiuni pe care eu nu le-am autorizat.
La sfarsit de luna in extras observ miscarile din cont, sa fac infart nu alta, si anunt centrala care imi spune sa fac sesizare scrisa la banca si la politie. In urma anchetei se pare ca angajatii bancii au facut toate acestea ca sa isi acopere greseala initiala si sa nu se afle si ca in esenta nu s-a dorit fraudarea mea ci doar acoperirea greselii de eliberare a cardului gresit.
In acest fel ei au incalcat legea secretului bancar divulgand - din greseala- cardul, suma disponibila in contul meu unei terte persoane- nu m-au protejat indeajuns neblocand cardul, si in acelasi timp au utilizat identitatea mea pentru a face operatiuni bancare neautorizate de mine.
ce sanse sunt sa am castig de cauza in instanta pentru daune morale si incalcarea contractului prin neanuntare incident si efectuare de operatiuni neautorizate de mine? Pentru orice greseala fac eu banca ma penalizeaza acum au gresit ei cum ii pot penaliza si eu?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
ContSters96141, utilizator

Alte discuții în legătură

Eliberare si utilizare falsa de carduri florin2901 florin2901 Am fost angajat la firma "AGRIROM" din 6 octombrie 2005 pana in 6 ianuarie 2006, la depozitul din Cluj Napoca str. Calea Baciului. In acest timp mi s-a ... (vezi toată discuția)
Card bcr Gabriella& Gabriella& Buna ziua, rog lamurire si indrumare. In urma cu 6 luni a fost necesar sa imi deschid un cont in cadrul BCR pentru card de debit, pana aici nimic incorect. ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea confidentialitatii de catre ing radu_co radu_co Buna ziua, am si eu o nelamurire. Acum 2 saptamani am aplicat online pentru emiterea unui card la banca Ing. Nu am fost contactat cand a fost emis chiar ... (vezi toată discuția)