avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... contract asistenta juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

contract asistenta juridica

Am solicitat instantei investirea cu formula executorie a contractului de asistenta juridica. In contract este specficat un onorariu orar de 140 plus tva. Instanta a respins cererea pe motiv ca nu este lichida. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:07, 11 Ianuarie 2011
ai nevoie de un inscris asumat de client privind numarul de ore lucrate si confirmate de client. din aceasta cauza s-a respins investirea - instanta nu cunoaste cite ore ai lucrat si deci care este onorariul final ce trebuie platit de catre client.

la onorarii orare ai nevoie de timesheet-uri confirmate de client prin semnatura si stampila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire contract de asistenta juridica CI Ioana Butan CI Ioana Butan Instanta a respins cererea de investire cu formula executorie a unui contract de asistenta juridica in care era specificat un onorariu orar pe motiv ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes (onorarii de succese ?!?) ContSters286016 ContSters286016 Salut! Am si eu o problema. Acum 6-7 luni am inceput un proces pentru primirea unei sume de bani (aproximativ 30000 lei) in baza raspunderii civile ... (vezi toată discuția)
Speta de oepa MARIUS DRAGU MARIUS DRAGU Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei sectorului 5, la data de 11 ianuarie 2010, în dosarul nr. xxx/300/2010, creditoarea Cabinet de Avocat X. a ... (vezi toată discuția)