avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investire contract de asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investire contract de asistenta juridica

Instanta a respins cererea de investire cu formula executorie a unui contract de asistenta juridica in care era specificat un onorariu orar pe motiv ca aceasta creanta nu este lichida. Ce pot face? Ati mai avut astfel de spete?
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 17:12, 26 Ianuarie 2011
Nu aveti ca face, inaintati actiune in executarea CAJ.
Da, am chiar acum o speta similara, am solicitat investirea unui contract cu tarif orar. Insa, desi o parte din facturi erau semnate, altele nu, am reusit sa iau de la client, inainte de demararea procedurii, o confirmare a soldului .Prin urmare, mi-a confirmat facturile. Am depus cererea, facturile si confirmarea soldului si mi-a fost admisa. Am insa si eu o alta problema, fiind prima data, nu stiu cum va proceda instanta; va da incheiere sau mi se investeste direct contractul? Adica, astept comunicarea sau trebuie sa merg sa fac cerere de eliberare a titlului (contractului) investit?

Multumesc anticipat.
Mergeti la judecatorie si ridicati incheierea de admitere si titlul executoriu reprezentat de contractul de asistenta juridica investit. Vi se pune stampila pe el cu celebra formula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asistenta juridica CI Ioana Butan CI Ioana Butan Am solicitat instantei investirea cu formula executorie a contractului de asistenta juridica. In contract este specficat un onorariu orar de 140 plus tva. ... (vezi toată discuția)
Poprirea calin mihai calin mihai va rog sa-mi comunicati, daca se poate trimite trimite poprirea in cazul creditelor la banca, inainte de a cere incuvintarea executarii silite la instanta de ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)