eriklud a scris:
Totusi eu m-am gandit ca ceva construit neglijent, mai ales ceva asa de sensibil ca in cazul nostru, poate fi vazut ca o nerespectare a conditiei "construire" din contract?
Nu, tocmai! Daca e de o calitate decenta si respecta scopul propus (adica spatii comerciale), atunci e ok. Daca vroiati mai mult de atat, trebuia sa specificati in contract.
Un lucru important ar mai fi ca la inaugurare, si inca doua luni dupa, nu a fost predat parcarea subterana, ci doar una improvizata cu putine locuri. Greseala mea a fost ca n-am facut poze sau altceva ca dovada, iar acum deja este parcare, dar degeaba ca nu mai parcheaza nimeni!!
Puteati sa faceti orice poze, nu schimbau situatia! proprietarul are NUMAI obligatiile specificate in contract, intre care nu cred sa fie parcarea, ramane sa ma contraziceti daca e cazul.
Trebuie sa aveti in vedere ca in relatia dvs cu proprietarul nu conteaza decat contractul. Orice nu exista acolo nu poate sa atraga raspunderea contractuala a proprietarului, iar pe partea delictuala deja e altceva, nu e cazul sa intram in detalii.