Buna ziua, as dori sa stiu din punct de vedere legal (eventual numarul si articolul de lege) prin care o masina trebuie inscrisa la administratia financiara pe numele exclusiv al proprietarului.
Precizez ca am fost casatorita, in timpul casatoriei mama sotului i-a cumparat masina, iar la Administratia financiara salariata respectiva a inscris-o abuziv pe rolul comun (pe numele meu si al fostului sot) deschis pentru locuinta .
Masina a fost cumparata numai pe numele fostului sot, acesta dupa divort a plecat cu masina , iar mie imi vine pe adresa mea si pe numele meu (fostul nume ) pe un rol inchis aferent locuintei sa platesc taxa auto .Astfel fostul sot foloseste masina si eu folosesc dreptul de plata al taxei auto neplatita de 10 ani de fostul sot care a ajuns acum la 700 ron .
Am incercat prin fiica mea sa-l conving pe fostul sot sa mute masina la actuala lui adresa, insa bineanteles ca nu are interesul sa o faca .
Ce sa fac ?Am apelat la un avocat si mi-a cerut 1500 -2000 ron pentru a realiza o completare la partaj, in conditiile in care eu sunt pensionata medical , iar fiica mea este la facultate !
Cum o pot obliga pe aceea functionara sa respecte legea si sa inscrie masina pe numele proprietarului conform actelor masinii?
Astept raspunsul dvs.
Dupa cate vad o sa asteptati mult si bine un raspuns calificat avand in vedere faptul ca au trecut 20 de zile de la postare si raspunsul.............se lasa asteptat!=D>
Probleme dupa divort
Alla71
Buna ziua,doresc sa stiu ce as putea sa fac sa il fortez cumva pe fostul meu sot sa schimbe numele meu din talonul masinii,masina pe care si-a insusit-o dupa ... (vezi toată discuția)