avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prizonierat in lagar rusesc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prizonierat in lagar rusesc

Buna ziua! bunicul meu a luptat in al 2-lea razboi mondial iar in perioada noiembrie 1942-octombrie 1945 a fost luat prizonier de URSS intr-un lagar...si as vrea sa stiu daca se poate despagubi material facand niste cereri..daca-mi poate raspunde cineva va rog mult!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îndemnizație copil de prizonier de război mikest mikest Tatăl meu a fost concentrat, a luptat in al doilea război mondial a fost si prizonier la rusi. Am un Duplicat legalizat al Livretului Militar din anul 1948. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! bunicul meu a murit intr-un lagar in rusia, in timpul ... Maria Achim Maria Achim Buna seara! Bunicul meu a murit intr-un lagar in Rusia, in timpul celui de-al II-lea razboi mondial. Nu avem nici un act care sa dovedeasca aceasta. Bunica a ... (vezi toată discuția)
Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). tatal meu in timpul ... dvneagu28 dvneagu28 Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). Tatal meu in timpul celui de al 2-lea razboi mondial a fost capturat si trimis in lagarul de prizonieri din ... (vezi toată discuția)