avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retificare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retificare titlu de proprietate

Buna seara. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: D-na A. are in proprietate un apartament in baza unui contract de construire din 1980, proces verbal de predare-primire, achitat (are chitanta CEC de ahitare) si un titlu de proprietate emis de Administratia Financiara onform legii 4/1973. Titlul de proprietate a fost transcris in Registrul de transcriptiuni, dar pe verso s-a treut gresit pozitia la care acest titlu a fost inscris. La cartea funciara refuza sa-i intabuleze din aceasta cauza.Se poate totusi intabula sau rectifica acea greseala altfel decat prin instanta? I s-a spua sa aduca un istoric de rol ,o ajuta?
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 18:00, 11 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata teren aferenta cotei indiviza apartament-neclar dever dever buna ziua, s-a achizitionat un apartament cu 3 camere de catre al 3 lea proprietar. in ultimul contract realizat scrie ca se transmite totodata si cota ... (vezi toată discuția)
Intabularea unui apartament cumparat prin legea 4 din 1973, imposibila in lipsa titlului de proprietate care este de negasit urechiatcarmen urechiatcarmen In anul 1975 mama mea, in prezent decedata, a achizitionat, in rate un apartament, in baza legii 4 din 1973. Acum, cand am deschis succesiunea am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)