avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca de 2 ani de zile am lucrat cu 2 ore pe zi pot sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca de 2 ani de zile am lucrat cu 2 ore pe zi pot sa iau somaj.

Am lucrat la o firma timp de doi ani acum firma se va suspenda si eu nu mi-am gasit un alt loc de munca,pot sa intru in somaj,mantionez ca din luma septembrie 2010 nu sau mai platit darile catre stat adica CAS-urile.Va multumesc frumos pt. timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Daniela 1979 , utilizator 00:24, 13 Ianuarie 2011
Daca ati avut CIM cu 2 ore pe zi, in ultimele 24 de luni, nu beneficiati de indemnizatie de somaj.
Mentionez ca se fac 2 ani de zile in luna martie de cand suntem trecuti cu 2 ore.
Cei doi ani lucrati cu 2 ore pe zi fac 6 luni a cate 8 ore pe zi insuficiente pentru a beneficia de indemnizatie de somaj.
Va multumesc frumos pt. raspunsul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare pentru somaj suciugeorgeta suciugeorgeta Pentru o persoana care a fost in somaj pana in martie 2010 apoi a fost angajat la noi la firma cu 4 ore pe zi,poate intra in somaj dupa 12 luni lucrate cu 4 ... (vezi toată discuția)
Sarcina si cim pe perioada determinata flore_inger flore_inger Buna.Spuneti-mi va rog in cazul meu daca angajatorul este obligat sau ma rog cum este legea in cazul in care sunt insarcinata.Am contract determinat facut de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj dupa cim cu jumate norma si concediu crestere copil? Mira_A Mira_A Buna ziua, Beneficiez de somaj daca am lucrat inainte de a intra in concediu crestere copil cu norma 6 ore timp de cel putin un an? Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)