avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna

am divortat si an timpul casatoriei am construit o casa pe terenul parintilor fostului ce sanse am pt ca nu sunt nici un fel de acte sa dovedesc ca am construito ampreuna ?plus am toate bunurile cumparate ampreun an casa an care locuieste el acum,va rog dati-mi un raspuns,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 08:50, 12 Ianuarie 2011
Bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune. Cand ati divortat nu ati facut si partajul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara partaj florina123 florina123 Buna ziua! Am divortat in anul 1996, in urma casatoriei rezultand un copil, este in intretinerea mea. Am construit o casa impreuna cu tatal copilului, ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am la divort ContSters130306 ContSters130306 buna seara, va rog daca se poate un raspuns la scurta mea povestire....... este vorba de sora mea care casatorita fiind cu 2 copii din casatorie, impreuna cu ... (vezi toată discuția)