avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Exercitare temporara a unei functii publice de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Exercitare temporara a unei functii publice de conducere

sunt functionar public de executie -inspector cl- din luna nov.2010;am terminat facultatea de drept in iulie 2010;in prezent este un loc liber de functionar public de conducere si mi se spune ca nu pot fi delegat pentru acesta functie de conducere deoarece nu indeplinesc 2 ani pe specialitatea studiilor.Pot fi delegat in conditiile legii 284/2010 -legea salarizarii unice sau trebuie sa am si cei 2 ani pe specialitatea studiilor?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:50, 9 Martie 2011
Evident ca NU#-o
Debutantul nu are 2 ani vechime in specialitatea studiilor, daca e inca debutant inseamna ca nu a terminat stagiul obligatoriu de 1 an...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa aviz anfp pentru exercitarea functiei de secretar Loretta30 Loretta30 Buna seara! Recent am inceput sa lucrez in administratia publica pe un post de consilier debutant. La foarte putin timp de la angajare, mi s-au delegat ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aneta-aneta aneta-aneta Pot fi numita intr-o functie publica de conducere daca am doar 1 an si 6 luni vechime in functie publica de executie clasa I.? (vezi toată discuția)