avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare

Sotul meu a plecat de acasa, aceasta casa nu este a noastra si a socrilor nostrii, dar noi avem buletinul pe aceasta adresa, problema este ca sotul meu are o casa pe numele lui unde locuieste acum singur, eu si copilul ramanand in casa socrilor.
Daca eu as vrea sa divortez as putea sa-l dau la parasirea domiciliului, avand in vedere ca avem un copil minor.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 11:26, 12 Ianuarie 2011
e un motiv de divort faptul ca a parasit domiciliul, scrieti de asta in cererea de divort.
daca nu va ajuta sa-l intretineti pe cel mic, ii puteti cere pensie in instanta si pana la divort
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
gi-jane2, moderator
Faptul ca a parasit domiciliul comun este motiv sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa sotului, desigur in cererea de divort trebuie mentionate toate motivele care au dus la despartirea voastra in fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort danaro danaro Buna ziua, Apelez pe aceasta cale deoarece am nevoie de un sfat. Fratele meu este casatorit din 1987 si in urma acestei casatorii a rezultat un baiat. ... (vezi toată discuția)
Pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie radu ion radu ion ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta (vezi toată discuția)
Sfatuiti-ma cum sa divortez.completare alinacampean alinacampean Sunt casatorita in anul 2002 si am locuit impreuna cu sotul in Spania inca de la inceputul casatoriei noastre.Toate bunurile materiale le-am obtinut ... (vezi toată discuția)