avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare

Sotul meu a plecat de acasa, aceasta casa nu este a noastra si a socrilor nostrii, dar noi avem buletinul pe aceasta adresa, problema este ca sotul meu are o casa pe numele lui unde locuieste acum singur, eu si copilul ramanand in casa socrilor.
Daca eu as vrea sa divortez as putea sa-l dau la parasirea domiciliului, avand in vedere ca avem un copil minor.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 11:26, 12 Ianuarie 2011
e un motiv de divort faptul ca a parasit domiciliul, scrieti de asta in cererea de divort.
daca nu va ajuta sa-l intretineti pe cel mic, ii puteti cere pensie in instanta si pana la divort
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
gi-jane2, moderator
Faptul ca a parasit domiciliul comun este motiv sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa sotului, desigur in cererea de divort trebuie mentionate toate motivele care au dus la despartirea voastra in fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort danaro danaro Buna ziua, Apelez pe aceasta cale deoarece am nevoie de un sfat. Fratele meu este casatorit din 1987 si in urma acestei casatorii a rezultat un baiat. ... (vezi toată discuția)
Pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie radu ion radu ion ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta (vezi toată discuția)
Sfatuiti-ma cum sa divortez.completare alinacampean alinacampean Sunt casatorita in anul 2002 si am locuit impreuna cu sotul in Spania inca de la inceputul casatoriei noastre.Toate bunurile materiale le-am obtinut ... (vezi toată discuția)