avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot gasi un dosar penal vechi de aproximativ 10 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot gasi un dosar penal vechi de aproximativ 10 ani ,sau cum sa procedez

fratele meu are o condamnare de 5 ani cu executare si nu stiu cum sa dau de dosar sau cu cine sa iau legatura pt a afla data cind a ramas definitiva sentintza ,nu a ramas in tzara cind a inceput procesul fiind si acum in frantza,as dori sa vad daca sa prescris fapta sa ma pot reabilita,va multzumesc anticipat mentionez ca nu are nici un nr de dosar sau vreo citatie ,multzumsc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters185920 , utilizator 14:47, 12 Ianuarie 2011
Ar fi mai simplu sa solicitati cazierul fratelui pt a putea vedea nr de dosar si instanta care l-a judecat, si pt a afla anumite detalii despre condamnare.Pt asta va trebuie o procura speciala!
prescriptia executarii pedepsei in cazul fratelui dvs. condamnat la 5 ani inchisoare cu executare va interveni in 10 ani de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
cat despre reabilitare, puteti avea in vedere un interval cuprins intre 10 si 16 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia rugbyking rugbyking daca a avut o pedeapsa de 5 ani cu executare si au trecut 10 ani si 2 luni de cind a ramas definitiv se poate face buletin si carte de identitate fara sa ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cazierul judiciar gejohnny gejohnny Se dau datele: Admite contestaţia la executare formulată de Biroul Executări penale din cadrul Judecătoriei XXX. În temeiul art. 461 lit. d C.pr.pen. ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar curat crinann crinann Buna seara. am o singura curiozitate, poti avea cazierul curat dupa 5 ani de inchisoare? Va rog, sa,mi raspunde,ti. (vezi toată discuția)