avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cotract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cotract de comodat

sint pfa si am incheiat un contract de comodat pentru folosirea unui autoturism proprietate persoana fizica pe 2 ani.,dar nu l-am incheiat la notariat ci sub forma privata. Scrie undeva ca este obligatoriu sa se incheie la notariat cod cvil lege notariala?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 14:42, 12 Ianuarie 2011
Nu.
Poate fi incheiat si sub semnatura privata!
Pentru contractul de comodat nu este necesara forma autentica ad validitatem, deci se poate incheia si sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat, sub semnatura privata. Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Am inteles de la cineva ca noul Cod Civil, permite incheierea contractelor de comodat si fara ca acestea sa fie facute la notar. Am incheiat un astfel de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Sunt P.F.A.cu sediul în propriul apartament.Pentru încheerea unui contract de comodat, acesta este valabil prin semnătură privată, fără a mai fi ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie legalizat? stefan.85stf stefan.85stf Buna ziua. In prezent am un contract de comodat intre mama mea si mine pentru un autoturism. Acesta nu este legalizat. Acum eu vreau sa parasesc tara cu acel ... (vezi toată discuția)