avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intrebare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intrebare

Am inteles ca Hot 735 din 2010 privind recalcularea pensiilor militare este anulata prin sentinta judecatoreasca irevocabila. Ministrul Apararii si Primul Ministru au spus in repetate rinduri ca Pensiile Militare sub 3000 lei nu vor fi afectate.
Eu in dec 2010 am primit 1700 lei iar in ian 2011 am 1250 lei. Ce sa cred eu despre aceasta situatie? In ce tara traim? Cine conduce aceasta tara?
Va multumesc pentru raspuns. Sper sa nu ajung sa-mi fac singur dreptate.
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 15:29, 12 Ianuarie 2011
Eu inteleg ca sint niste neaveniti pe posturi cheie in acest stat.Am ajuns la concluzia ca nu stiu sa citeasca si din acest motiv nu respecta nici o lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor militare conform legii nr. 119/2010 si hg nr. 735/2010 maria0157 maria0157 Conform Hg 735/2010 militarii pensionari sunt obligati sa solicite individual adeverinte de venit de la unitatile militare unde au lucrat (nu au carnete de ... (vezi toată discuția)
Noua lege a pensiilor P.Daniela P.Daniela Am avut curiozitatea si am citit proiectul noii legi privind pensionarea si asa zisa ' recalculare" despre care auzisem vorbind doar in media. Mult nu m-am ... (vezi toată discuția)
Hg 735/2010: recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Hotararea nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ... (vezi toată discuția)