avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... itp-ul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

itp-ul

Buna ziua.Am o mare nelamurire.La o masina inmatriculata in italia,dar rulata in prezent in romania,se poate face ITP-ul si la noi,eventual in ce conditii.(avand in vedere ca nu gasesc nimic pe net,poate stie cineva normele astea europene...)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 4 Aprilie 2008
Conform Ordinului ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2133/2005, RNTR 1, cap. III, art.13, inspectia tehnica periodica se executa numai la vehiculele rutiere la care se prezinta:
- certificatul de inmatriculare sau dovada inlocuitoare a certificatului de inmatriculare, eliberata de organele de politie (completata in mod corespunzator cu datele necesare identificarii) sau, dupa caz, autorizatia provizorie de circulatie;
- cartea de identitate a vehiculului

In cazul dumneavoastra vehiculul nefiind inmatriculat in Romania nu are nici certificat de inmatriculare si nici carte de identitate nu poate efectua inspectia tehnica periodica in Romania ci doar in tara in care este inmatriculat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie paby paby Daca licitatia a fost organizata pentru ocuparea unui spatiu , in vederea amplasarii de rulote auto pentru alimentatie publica , la incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)
act notarial motor GavrilaGD GavrilaGD Buna ziua, Sunt in situatia de schimba motorul pentru masina personala, din diferite motive am ajuns in situatia sa gasesc motor la persoana fizica care nu ... (vezi toată discuția)
Sunt in afara tarii cu o masina a carei itp a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului remus39 remus39 sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului,sau poate creea ... (vezi toată discuția)