avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce fel de contract???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce fel de contract???

M-ar interesa si pe mine daca ma puteti ajuta cu urmatoarele situatii : -1-Ce fel de contract trebuie sa fac pentru a plati .....x....persoane ,pt.figuratie,3-4 ore pe zi (ocazional),nu zilnic .
-2-Cine plateste impozitul aferent sumei pe care au incasat-o?As vrea sa stiu daca se poate ca acest impozit sa fie achitat integral de aceste persoane... Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:50, 13 Ianuarie 2011
Puteti incheia un contract de munca in timp partial pe durata determinata, plata impozitului revine angajatorului cqare stopeaza la susa sumele respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca dupa iesirea la pensie aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce tip de contract de munca se mai poate incheia dupa data pensionarii si ce contributii se mai platesc la stat ? Se mai pot intocmi conventii ... (vezi toată discuția)
Un îngrijitor de bloc este angajatul unei firme de curățenie ... unadministrator unadministrator Un îngrijitor de bloc este angajatul unei firme de curățenie cu program de 8 ore zilnic (face curățenie la mai multe blocuri) În ce conditii putem sa o ... (vezi toată discuția)
Contract munca mariusroby mariusroby Buna ziua ,daca la firma unde am lucrat am 20 zile preaviz pt ca inchide activitatea ,pot sa ma angajez in alta parte pana axpira cm aici ma trecut cu 2h ,va ... (vezi toată discuția)